Виж свободните апартаменти

Mona 5 В продажба

 • 159
  159
  апартамента
 • 175
  175
  Гаража
 • 26
  26
  паркоместа
BLD има удоволствието да ви представи най-новото бижу в своето портфолио MONA 5

Разположен сред магическата красота на планината - новият жилищен комплекс MONA 5 обещава да промени стандарта ви на живот.

Живот на границата между природата и модерното удобство

Представете си сутрините, когато първото, което виждате, са величествените върхове на планината, окъпани в златните лъчи на изгрева. Този нов комплекс ви предлага уникалната възможност да се наслаждавате на тази красота всеки ден, докато живеете само на няколко минути от оживения център на града.

MONA 5 ви предлага лесен достъп до всичко, което обичате в града само на крачка от еко пътеките, чистия въздух и спокойствието на планината.


Местоположение и удобства

Централна локация: Намира се в най-бързоразвиващия се инфраструктурно южен район на София, с непосредствен достъп до транспортни връзки, хипермаркети, молове, детска градина, Околовръстен път и Южен парк.

Природна близост: Разположен в подножието на планината, предлагайки невероятни гледки и бърз достъп до природни пътеки и рекреационни зони.

Екологични решения: Използване на енергийно ефективни технологии и материали, както и системи за рециклиране. Със сертификат А

Инвестирай днес, за да си благодариш утре

Това е повече от дом - това е място, където можете да изградите спомени и да живеете живот, изпълнен с вдъхновение и баланс. Избирайки дом в MONA 5 вие инвестирате в комфорта на своето семейство, а нарастваща стойност на имотите в района ви гарантира сигурност и висока възвращаемост.

 • BLD

  BLD

  BLD

  Дизайн и удобства, които гарантират комфорта ви

  Съвременната архитектура на комплекса съчетава елегантни линии и естествени материали, за да създаде усещане за хармония и комфорт. Всяко жилище е проектирано с внимание към детайла и предлага просторни, светли помещения с високи тавани и отворени планове, които създават усещане за простор и комфорт.

 • BLD

  BLD

  BLD

  BLD

  Зелени пространства
  Сграда MONA 5 разполага със зелен двор, детска площадка и подземен паркинг на две нива. А за изграждане на приятелска общност както във всеки свой проект така и в MONA 5 BLD ще инвестира в споделени пространства за отдих и развлечения и в създаването на общност, в която съседите се превръщат в приятели.