В продажба

UPTOWN SQUARE

UPTOWN SQUARE

UPTOWN SQUARE

Представяме ви жилищен комплекс от ново поколение, който отразява най-новите световни тенденции за модерен и пълноценен живот в среда и общност. 
Вдъхновеният от Hyde Park и Central Park в Ню Йорк, Marylebone Square и Principal Tower в Лондон проект, съчетава функционални жилища с 5000 кв.м търговски площи и отворен площад. 
Uptown Square е съвместен проект на българско и лондонско архитектурно студио, спечелили международни признание по целия свят. 

MONA 5

MONA 5

BLD има удоволствието да ви представи най-новото бижу в своето портфолио MONA 5. 
Разположен сред магическата красота на планината - новият жилищен комплекс MONA 5 обещава да промени стандарта ви на живот. Сградата предлага удобства и комфорт, които ще направят 

Съвременната архитектура на комплекса съчетава елегантни линии и естествени материали, за да създаде усещане за хармония и комфорт. Всяко жилище е проектирано с внимание към детайла и предлага просторни, светли помещения с високи тавани и отворени планове, които създават усещане за простор и комфорт.

MONA 4

MONA 4

Жилищен комплекс MONA

MONA 4, е част от жилищния комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот. Сградата предлага 41 апартамента - двустайни, тристайни и четиристайни, а за да отговори на нуждите на клиентите BLD изгражда гаражи и паркоместа, които също могат да бъдат закупени допълнително.

STELLAR

STELLAR

STELLAR

BLD има удоволствието да Ви представи един проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. STELLAR впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения.

SLOW LIFE DISTRICT

SLOW LIFE DISTRICT

SLOW LIFE DISTRICT 

Къщите са разгърнати ветрилообразно, всяка една с изложение на всички жилищни помещения изцяло насочени и отворени към панорамата на Витоша. Във функционално отношение къщите са сходни с малки различия по отношение на терена и реда, на който са разположени.

AVIVA

AVIVA

AVIVA -ПРОЕКТЪТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ


Жилищният комплекс е ситуиран в бързо развиваща се централна градска част на столицата – срещу парк Възраждане, новооткрития аквапарк, Mall Of Sofia, метростанция Опълченска и в непосредствена близост до магазин LIDL.

MONA 3

MONA 3

Жилищен комплекс MONA

BLD има удоволствието да ви представи един проект с характер. MONA - сграда 3, е част от жилищния комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот.

MONA до ключ

MONA до ключ

MONA 3 - ДОВЪРШЕНИ АПАРТАМЕНТИ

BLD представя напълно нова концепция на българския пазар - апартаменти с включени довършителни работи в цената. Апартаментите се намират във вход Б, MONA 3 част от комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот в кв. "Манистирски ливади".