MONA 3 – Първа копка

MONA 3 – Първа копка

След получаване на дългоочакваното разрешение за строеж на MONA 3, екипът на BLD е готов и на 6 юни стартира строителните дейности.


BLD се гордее особено, когато предлага жилищни проекти с ярък характер. Точно такива са сградите в комплекс MONA – място за живеене на вълнуващ живот. Проектът предвижда изграждането на няколко сгради, като започва с първите две – MONA и MONA 2. Сега, стартира и MONA 3, която е вече на една трета разпродадена. Сградите притежават модерния облик на съвременното строителство и са напълно съобразени с цялостната атмосфера на района. Спокойната атмосфера в квартала лесно ще рестартира всеки пълноценен живот, а страхотните панорамни гледки към Витоша и града допълват усещането за домашна хармония.


MONA предлага голям избор от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, които са удобни и функционални. Екипът на BLD е помислил и за някои важни детайли: специално отделено споделено помещение за всички живущи, поляна за домашни любимци, вътрешен и външен паркинг, а в една от секциите в MONA 2 ще се помещава и кафене/ресторант за среща с близки и приятели в приятна атмосфера и невероятна храна.


Заповядайте на място в изградения офис Продажби, където представител на BLD ще ви разкаже всичко за проекта и ще ви запознае с неговите предимствата. Очакваме ви всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа.