Луксозният проект - Secret Gardens с Акт 16

Луксозният проект - Secret Gardens с Акт 16

В началото на месец август луксозният проект – Secret Gardens, получи Акт 16. Така „Тайните градини“ гордо се нареждат до останалите завършени проекти на BLD. Държавната приемателна комисия потвърди, че изпълнението на строежа съответства на одобрените проекти.


Secret Gardens е знаков за BLD. Това е проект, който олицетворява философията и вдъхновението на компанията да сътвори в сърцето на столицата една – различна жилищна сграда. Проект, с който BLD се гордее и с който утвърждава сериозните си намерения към луксозно и качествено изпълнение на своите сгради.


Решен в луксозен, но ненатрапчив стил Secret Gardens е комплекс от затворен тип, замислен с идеята да създаде атмосфера на спокойствие и изискан лукс сред зеленина. Secret Gardens е дом на 1942 броя зелени растения: 89 различни вида иглолистни и широколистни дървета, храсти, лиани, цветя и декоративни треви. Съобразен с традицията и ценностите на квартала, комплексът е изграден на най-високата точка в Лозенец. Проектът се отличава с редица съвременни решения и идеи като вентилируема фасада от естествен варовик, с каменна вата; 24-часова рецепция – тип хотелско лоби, в което портиерът ви посреща с „Добър ден“; обща градина с вложено богато и стилно озеленяване, с каквото малко сгради в централната част на столицата могат да се похвалят, достъпна само за обитателите на луксозния комплекс; охрана и видеонаблюдение; външни електрически ролетни щори и комарници за всеки апартамент, като част от системното решение за дограма; най-висок клас алуминиева дограма – Schüco; подово отопление във всички помещения; модерно цялостно решение за отопление и климатизация; самостоятелна термопомпена система и ТЕЦ за всеки от апартаментите, като клиентите сами избират начина на отопление; инсталиран филтър за пречистване на питейната вода на централния водопровод; звукоизолация на стените от над 57 dB; напълно оборудван фитнес на разположение само на живущите в комплекса; зала за събития на разположение само на живущите в комплекса; безплатна поддръжка на комплекса за срок от 3 години, както и висококачествени материали, вложени в цялото строителство, с които можете да се запознаете на: https://www.bld.bg/proekti/secret-gardens/dokumenti.