BLD продължава дейността си според новите мерки

BLD продължава дейността си според новите мерки

Въпреки създалата се епидемиологична обстановка в страната и обявеното извънредно положение, целият екип на БЛД работи в съответствие с утвърдените и приети от правителството мерки. Предвид естеството на извършваните по обектите на БЛД работи, строително – монтажните действия продължават и се извършват в сроковете по първоначално утвърдените времеви графици.


С пълна сила продължават дейностите по изграждането на втората сграда от комплекс MONA в кв. Манастирски ливади – Изток; сграда SONATA в кв. Младост 3 започва да разкрива красивата си и модерна архитектура, а комплексът от къщи – Slow Life District във в.з. Приплат, примамва с гледка към Витоша и въздух като на Витоша. Нашата Slow Life рецепта включва невероятна планинска панорама, зеленина и чист въздух. Зад портите на луксозния проект на BLD – Secret Gardens се открива нетипична за познатата ни градска реалност среда. Комплексът, въплъщаващ идеята за идеален дом, е все по-близо до целта си да създаде атмосфера на спокойствие и удобство, съобразени с традицията и ценностите на Лозенец.


Екипът на БЛД продължава усърдната си работата и остава на разположение на всички клиенти, които искат да се свържат с нас по телефон, имейл или лична среща.