АVIVA - нов жилищен комплекс на BLD в сърцето на града

АVIVA - нов жилищен комплекс на BLD в сърцето на града

Изпълнените обещания на BLD имат много имена – KAKAO, SOPHIE, DOMINO, ALBA, METLICHINA, KRISTA, SONATA, MONA, SECRET GARDENS, SLOW LIFE.


АVIVA е името на най-новия и най-дългоочаквания проект на BLD в центъра на София.
Жилищният комплекс тип е ситуиран в бързо развиваща се централна градска част на столицата – срещу парк Възраждане, новооткрития аквапарк, Mall Of Sofia, метростанция Опълченска и в непосредствена близост до магазин LIDL.

На площ от близо 6 декара, комплексът ще предлага над 350 апартамента, изграждането, на които е разделено в два етапа; озеленени площи; зони за отдих; паркоместа и гаражи. В проекта се предвижда и обособена част за отдаване на жилищни площи под наем.


Проектът получи разрешение за строеж през септември. Екипът на BLD е готов с проектирането и стартира pre-sales кампания, насочена основно към потенциални клиенти, които вече са запознати с утвърденото качество на всеки BLD проект.


Планът на компанията е да обяви проекта в продажба от началото на октомври, когато цените и информацията за жилищата в комплекса ще бъдат публикувани на сайта: www.bld.bg


Сграда AVIVA се радва на силен интерес, още преди стартиране на рекламна кампания и първа копка. Екипът на BLD вярва, че проектът ще се превърне в знаков за квартала заради своя модерен облик, функционалните разпределения на апартаментите и комуникативното си местоположение.